Llimona & vinagre | Article de Pilar Garcés Opinió Basada en interpretacions i judicis de l’autor sobre fets, dades i esdeveniments.

Isabel Preysler, la mare de Tamara la ‘despechá’

La seva màxima, continua amb la teva vida i no t’amaguis que el temps ho cura tot, l’ha seguit la seva filla Tamara al peu de la lletra, aconseguint que la crisi duri el mínim, un nanosegon en el metavers.

zentauroepp47623277 madrid spain april 03 isabel preysler attends rabat s j190404132922 / Carlos R Alvarez

Cal agrair a Tamara Falcó que hagi tret el focus informatiu a Putin, a la inflació, a l’huracà Ian i altres desgràcies que ens tenallen. El país ha seguit amb l’ànima en suspens el fatal desenllaç del compromís matrimonial de la guanyadora de Master Chef Celebrity 4, que va durar 48 hores escasses a l’evidenciar-se la infidelitat del novio.La traïció no entén de classes socials, tot i que últimament s’acarnissa amb les altes per a entreteniment general. La marquesa de Griñón no va voler esperar a veure les fotos del seu nòvio amb una altra a la portada d’una revista com va patir Cristina de Borbó, i es va rendir a la primera evidència palmària de l’engany. «La meva mare em va dir que hi havia més vídeos». Així relatava la jove malvolguda, que s’aferrava a un fil d’esperança sobre la lleialtat del seu estimat, la galleda d’aigua freda que la va portar a tornar l’anell de 14.000 euros que havia lluït a les xarxes socials, a totes les portades de premsa digital i a la televisió. La mamà al telèfon. La mamà és Isabel Preysler, i hi ha qui la imagina elegant en el seu vestit de nit a la recepció de l’ambaixador, mirant somrient el cap de l’infaust Íñigo Onieva a la safata on abans descansava la daurada piràmide de bombons Ferrero Rocher.