Article de Ruth Ferrero-Turrión Opinió Basada en interpretacions i judicis de l’autor sobre fets, dades i esdeveniments.

El món en flames

Als estralls del canvi climàtic i de la pandèmia de la covid-19 se suma un context internacional que cada dia que passa es torna més i més inestable i que obre al seu pas un festeig etern de noves incerteses

EFE / RITCHIE B. TONGO (Efe)

L’estiu del 2022 serà recordat, probablement, com un dels més calorosos i tensats dels últims anys. Calorós, però diuen els experts en la matèria que aquest és un dels estius més frescos que viurem. Els estralls del canvi climàtic es mostren de manera cada vegada més virulenta, les temperatures pugen fins a números mai vistos abans, les onades de calor s’han convertit en la normalitat i no en l’excepció, els incendis es propaguen, la sequera augmenta i així es podrien continuar enumerant una infinitat de tragèdies davant les quals sembla que no hi ha una reacció prou important per revertir-les. A més, continuem transitant una pandèmia mundial, la de la covid-19, tot i que alguns ja la donen per conclosa, a la qual s’ha sumat en dates recents una nova alerta sanitària, la coneguda com a verola del mico.