Ara toca menjar síndria, meló, albergínia o una poma petita, àcida, i de pell dura. Si en menges quan toca, la carn de la fruita és cruixent. Si la deixes oblidada en un bol, encara que sigui uns quants dies, es converteix en farinosa. Aquest tipus de poma és un exemple de l’essència de la vida: tot té el seu moment.
La sort de fer petons | Por Mercè Marrero Opinió Basada en interpretacions i judicis de l’autor sobre fets, dades i esdeveniments.
No és època de taronges
Hi ha persones que no saben que el raïm de veritat té llavors, que els tomàquets del gener són atemptats al bon gust gastronòmic i que ara, si et vols refrescar, no hi ha res millor que un tros de síndria
Temes:
El més llegit
- Tres històrics deixen el Balcó Gastronòmic del Port Olímpic
- Manolo García: "M’ha agradat que, de cada dos catalans, un no ha anat a votar"
- Com l'escalada ajuda Carlos Soria a sortir de l'accident a 7.700m de fa just un any: “Vaig al rocòdrom a les 7.00 h”
- Catalunya i Madrid s’allunyen de la productivitat de les regions més riques
- Tres turistes espanyols moren en un tiroteig al centre de l’Afganistan