Ara toca menjar síndria, meló, albergínia o una poma petita, àcida, i de pell dura. Si en menges quan toca, la carn de la fruita és cruixent. Si la deixes oblidada en un bol, encara que sigui uns quants dies, es converteix en farinosa. Aquest tipus de poma és un exemple de l’essència de la vida: tot té el seu moment.
La sort de fer petons | Por Mercè Marrero Opinió Basada en interpretacions i judicis de l’autor sobre fets, dades i esdeveniments.
No és època de taronges
Hi ha persones que no saben que el raïm de veritat té llavors, que els tomàquets del gener són atemptats al bon gust gastronòmic i que ara, si et vols refrescar, no hi ha res millor que un tros de síndria

Temes:
El més llegit
- L’estiu del Papa per Espanya a bord d’una furgoneta: així va recórrer Prevost Espanya amb una tenda de campanya
- Oriol Pujol inicia un nou projecte empresarial
- El Govern espanyol endureix l’atac contra les conegudes com a trucades ‘spam’
- ‘Ajo y agua’
- Detinguda una administradora de finques per apropiar-se de 256.246 euros de 14 comunitats de veïns