Calidoscopi | Article de Julio Llamazares Opinió Basada en interpretacions i judicis de l’autor sobre fets, dades i esdeveniments.

Crema Espanya

Amb tant especialista, el que un no s’explica és per què ens passen tantes desgràcies últimament si tothom sabia com prevenir-les o, si no, com solucionar-les

EFE / Brais Lorenzo (Efe)

Crema Espanya i tots saben el que s’ha de fer. Va passar amb la pandèmia de covid, amb el temporal de neu ‘Filomena’, amb el volcà de la Palma i fins i tot amb la invasió d’Ucraïna per Rússia. Amb tant especialista, el que un no s’explica és per què ens passen tantes desgràcies últimament si tothom sabia com prevenir-les o, si no, com solucionar-les. Tots menys els que són al capdavant dels diferents governs, ja siguin el central o els autonòmics, els provincials o els municipals, que pel que sembla els elegeixen persones estrangeres, ja que els espanyols, tan llestos tots, no podem elegir tan malament. Agafo un taxi a l’estació de Chamartín de Madrid. El taxista, que és de Guadalajara, té clar que la culpa dels incendis que arrasen Espanya aquest mes de juliol la tenen els polítics, així, en general, per no deixar la gent que visqui als pobles. De passada, em reconeix que en el seu queden 14 persones i que ell només hi va de vacances i que no tornaria a viure allà ni boig.

Temes:

Calor Incendis