L’acte de menjar ens uneix a la vida i als altres com cap altra activitat humana. Tot i que no és només l’acte de menjar, sinó la manera en què el portem a terme el que ens fa veure’ns a nosaltres mateixos i els altres com a humans. Un bon àpat és una ocasió feliç perquè ens inclou i reconeix, i perquè hi podem incloure i reconèixer els altres. Malgrat això, poques vegades ens aturem a reflexionar sobre l’origen del menjar i com ha arribat a la nostra taula. Menys vegades encara ens aturem a pensar en el que no ha arribat i per què s’ha quedat pel camí.
Àgora Opinió Basada en interpretacions i judicis de l’autor sobre fets, dades i esdeveniments.
Davant el malbaratament d’aliments
Si volem menjar d’una manera que respecti els nostres semblants i la natura, haurem d’examinar i revisar els nostres hàbits de consum i la manera de produir i distribuir els aliments. Tot i que cap de nosaltres ho podrà fer sol.
Temes:
El més llegit
- Nova jubilació anticipada: quins treballadors podran retirar-se abans i quan entren en vigor els canvis
- El Barça presumeix del nou Camp Nou, "la vuitena meravella del món"
- Les ombres un crim
- Tallada la Ronda Litoral de Barcelona per un home pujat nu a un senyal
- L’institut de la Mina descarta que l’atac a un professor el cometés un alumne