Arenes movedisses | Article de Jorge Fauró Opinió Basada en interpretacions i judicis de l’autor sobre fets, dades i esdeveniments.

Prohibit fer bromes

La bufetada de Will Smith a Chris Rock suma al debat del masclisme i el de la violència televisada el dels límits de l’humor. Si es van indignar per l’acudit de la tinenta O’Neil, hi ha un altre grapat de monologuistes que els faran tremolar a la cadira

Des del mateix instant en què va ressonar la bufetada de Will Smith a Chris Rock fins a l’hora en què vostè està llegint aquest article queda poc més que afegir, per la qual cosa, passats uns dies, tal com ocorre amb els duels i les desgràcies, s’aixeca la veda per afegir alguna aresta incorrecta. Potser va sent hora d’admetre que tenim la pell molt fina. Masclisme, violència, masculinitat tòxica. Fins aquí tots d’acord. Ara bé, a qui els va semblar un afront el comentari de Rock sobre la calvície de Jada Pinkett Smith, sàpiguen que els queden per descobrir un bon grapat de monologuistes dels Estats Units i Europa que no només els faran regirar-se a la cadira, sinó que els portaran a replantejar-se si van fer bé renovant el contracte amb la seva plataforma de televisió predilecta i si aquest argument escandalós que li han escoltat els seus fills no l’hauran sentit en algun d’aquests especials servits per ‘streaming’ a l’abast de qualsevol membre de la família.