Retribucions polèmiques al Parlament Opinió Basada en interpretacions i judicis de l’autor sobre fets, dades i esdeveniments.

Focus erroni

L’autonomia dels ens públics és bona si qui l’aplica es responsabilitza dels seus resultats. No si serveix per sortir de la norma

La informació sobre retribucions d’alguns empleats públics que a la darrera etapa activa cobren sense treballar ha encès el debat. Val la pena no obviar-ho si som capaços de posar el focus on rau el problema, per així corregir-lo de veritat: seria molt pobre, i fals, que del debat avui als mitjans acabés la gent concloent que ‘els funcionaris’ (tots) tenen molta barra i que ‘els polítics’ (tots) són uns corruptes i això ens distragués dels escàndols retributius a molts altres àmbits de la nostra societat actual. Vagi d’entrada el meu total rebuig, per abans i ara, d’aquesta pràctica del nostre Parlament. I no només de la prejubilació amb el 100% del sou, sinó també per les baixes de maternitat completa, més un terç durant un any, cobrant la totalitat de la retribució, prerrogatives que no té ningú.

Temes:

Parlament