Pressupostos de la Generalitat Opinió Basada en interpretacions i judicis de l’autor sobre fets, dades i esdeveniments.

El nostre ‘Black Mirror’

A la sinopsi d’una sèrie eventual a la catalana no es passaria per alt la identificació de les conseqüències de regalar la centralitat política als partits antisistema

Barcelona 28/09/2021 Política. Pere Aragonés y Jordi Puigneró en una reunión entre erc y Junts para simbolizar buen entendimiento entre las dos formaciones previa al pleno FOTO de FERRAN NADEU / Ferran Nadeu (EPC)

L’intent d’Artur Mas de reencarnar al nou Macià es va produir al cap de poc de l’estrena de ‘Black Mirror’, la distòpica sèrie britànica de televisió que ens va anticipar algunes de les possibilitats inquietants que oferiria la tecnologia. El llavors president de la Generalitat va fracassar en la seva aventura personalista, però va obrir les portes a l’auge de l’independentisme. L’horitzó de la independència de Catalunya cada dia sembla més llunyà, no només per la resistència presentada per tots els poders de l’Estat, sinó també per la incompetència dels seus promotors. De totes maneres, els dirigents i els governants sobiranistes ens han avançat algun dels efectes indesitjats que tindria la seva utopia en el supòsit de poder materialitzar-la.

Temes:

Artur Mas