Se celebra la Setmana Ciutadana per a una Alimentació Sostenible i penso en aquell documental emocionant d’Agnès Varda –’Les glaneurs et la glaneuse’– en el qual es dedica a recórrer França a la recerca de tots aquells que «recuperen»: les patates magnífiques en forma de cor que estaven a punt de ser llançades a les escombraries, l’home que visita els mercats quan ja han tancat i recull els rebutjos. Encara comestibles. És també el que fa, per exemple, Ada Parellada al seu restaurant Semproniana amb el Gastrorecup, una iniciativa que torna aquest dimarts, en una setena edició que recull l’experiència singular de tots aquests anys.
Pros i contres Opinió Basada en interpretacions i judicis de l’autor sobre fets, dades i esdeveniments.
Encara comestibles
Ada Parellada ofereix un sopar de nivell gastronòmic i gens convencional, amb tots aquells aliments que eren ‘al corredor de la mort’ i que s’han pogut salvar per convertir-se en un menjar memorable i simbòlic
Temes:
El més llegit
- Preocupació a Badalona pel caos de cotxes a l’entorn de Can Ruti
- El Barça es juga la ‘final four’ a una carta al Palau
- Valente torna a l’univers de la família amb la comèdia ‘Amnèsia’
- Desencallada la reforma de l’avinguda de Roma
- Von der Leyen censura l’AfD en repulsa per la violència política a Alemanya