Detenció a Itàlia Opinió Basada en interpretacions i judicis de l’autor sobre fets, dades i esdeveniments.

¿Què passarà amb Carles Puigdemont?

Si novament un tribunal europeu, a part d’aquells jutges alemanys, no confirmés l’existència de rebel·lió ni tampoc de sedició, la clatellada a la justícia espanyola tornaria a ser tremenda

Exiled former Catalan president Carles Puigdemont (C) gets into a car as he leaves after being released from jail on September 24, 2021 in Sassari, Sardinia island, Italy. - Exiled former Catalan president Carles Puigdemont, who was arrested in Sardinia on September 23, 2021 at Spain’s request, was free to leave the country and his lawyer said Puigdemont would attend the next hearing in his extradition fight, on October 4, 2021. (Photo by Gianni BIDDAU / AFP) / GIANNI BIDDAU (AFP)

Ahir es va produir una de les notícies més sorprenents de l’any. L’expresident Carles Puigdemont va ser detingut a Sardenya com a conseqüència de l’ordre internacional de detenció cursada per la justícia espanyola i que pesa contra ell des de fa temps. Amb independència de la ideologia de cada un i de quin prefereixi cada persona que sigui el destí de Puigdemont, correspon intentar aïllar-se de les emocions i analitzar amb objectivitat la situació, amb les seves incerteses i certeses.