Les restriccions per la pandèmia Opinió Basada en interpretacions i judicis de l’autor sobre fets, dades i esdeveniments.

La felicitat és un toc de queda

És aterridora l’enorme quantitat de catalans que estan disposats que els governants els retallin els drets, tot i que sigui il·legalment

JORDI OTIXbar

El més aterridor de la resolució del TSJC no és que demostra que el 'governet' el formen una colla d’inútils que, conscients de la seva ineptitud, si poguessin es saltarien totes les normes hagudes i per haver, per aconseguir els seus propòsits. Això ja ho sabíem des de 2017, quan van intentar endossar-nos per la força la 'republiqueta' que havien somiat en una nit de disbauxa etílica, hi ha qui veu elefants roses i hi ha qui veu 'republiquetes' del mateix color. No, el més aterridor és l’enorme quantitat de catalans que estan disposats que els governants els retallin els drets, encara que sigui il·legalment, més ben dit, millor si és il·legalment. Això sí que fa por, perquè demostra que som un poble de xaiets, cosa que, ben mirat, tampoc és cap sorpresa: com cada any, el proper 11-S el ramat complirà puntualment amb el ritual de la transhumància, baixant de les pastures altes fins a les de la capital. Els xais, val la pena recordar-ho, acaben esquilats, això si tenen sort i no acaben a l‘escorxador.