Data electoral

No estem per orgues

Com que qui avisa no és traïdor, nosaltres, els votants, us demanem a vosaltres, els polítics, una responsabilitat d'anada i tornada, un esforç individual i col·lectiu

El presidente del Parlament catalán, Roger Torrent, interviene en el acto homenaje al expresident de la Generalitat de Catalunya, Lluís Companys, por el 80 aniversario de su fusilamiento organizado por el Parlament y la Generalitat, en Barcelona, Catalunya (España), a 14 de octubre de 2020. El Govern ha declarado mañana día de luto en Catalunya para conmemorar este aniversario. / David Zorrakino (Europa Press)

Tenim confirmació electoral, doncs molt bé. El nostre nivell de preocupació social és directament proporcional a la nostra desídia política. Ens ha agafat massa ocupats, intentant protegir-nos i protegir els nostres. És una lluita titànica, amb massa perdedors. Les derivades econòmiques, socials i per descomptat sanitàries d’aquest maleït virus consumeixen la nostra energia i, alhora, la nostra capacitat de contenció. Estem justets de metxa, tant que no sé si podrem resistir una campanya electoral.