Molts dels grans records que tinc, moments d’extrema alegria en la meva vida, han estat servits en restaurants. M’hi he enamorat, celebrat festes i aniversaris, retrobat amb els amics, hi he engagat projectes i sortit amb feina... no és que aquí els vulgui explicar la meva vida, disculpin-me l’atreviment, simplement recordo l’estudi de Harvard que tracta d’esbrinar què és el que realment ens fa feliços a la vida. La conclusió és tan simple com sorprenent; no són els diners, no és la fama, no ho és sentir-se realitzat a la feina, sinó que té a veure amb el nombre de connexions socials que tenim a la vida. El que ens dona la felicitat és la satisfacció de les relacions que tenim, amb els amics, la família i la comunitat. I això és el que em fa pensar en el benefici que ens aporten bars i restaurants, però també tavernes, cafeteries, fondes... ¡Vaja, el sector de la restauració en el seu conjunt!
Restauració i salut
Restauració i salut: si ells cauen, caiem tots
Ens toca a nosaltres ser agraïts. Fem que els restaurants entrin a casa
zentauroepp55426013 barcelona 15 10 2020 restaurantes que hacen comida para lle201015175027
Temes: