Dues mirades

La que més estimes

El millor consell de l'Agència de Salut Pública de Barcelona és el que imita aquella cita de Woody Allen: «Masturbar-se és fer l'amor amb la persona que més estimes»

’El món neix en cada besada’, el fotomosaic de Joan Fontcuberta. / YOUTUBE / BARCELONA CULTURA

Dels consells que proposa l’Agència de la Salut Pública de Barcelona per practicar el sexe amb seguretat, el que ha aixecat més polseguera humorística és el de fer-ho (el sexe, vull dir) en “espais grans, oberts i ben ventilats”. Si és que has de fer cas a l’ASPB, totes les maneres de practicar-lo (el sexe, vull dir) s’acosten bastant a la zona de risc. Però el millor consell de tots s’assembla a aquella cita de Woody Allen: “Masturbar-se és fer l’amor amb la persona que més estimes”.

Els consells sanitaris diuen que “tu ets la teva parella sexual més segura” i les pràctiques més segures són les que eviten el contacte físic...amb una altra persona, esclar. L’onanisme acabarà essent, vist el panorama, un esport nacional, promogut per l’Administració. Amb l’ajut de “vídeos eròtics” o del sexting, que és com el teletreball però amb ejaculacions per streaming. També es desaconsella besar-se, si no ho fas amb algú de casa, la qual cosa complica molt els afers amatoris. I tot això ho anuncien amb una foto d’aquell preciós mural de Joan Fontcoberta a la plaça Isidre Nonell: 4000 rajoles de petons que fan un petó monumental, amb un colossal “intercanvi de saliva”.  

Temes:

Sexe Coronavirus