Ho confesso: les hamburgueses em fan parar boig. No seré jo qui posi en dubte la moda de les ‘smash burgers’; si saps triar el restaurant i t’assegures que les cuinen (i aixafen) bé, aquest format tan en voga em sembla imbatible. Perquè la ‘smash’ tendeix a la simplicitat. A Fast Eddie’s, per exemple, només trobaràs pa de brioix, una deliciosa hamburguesa aixafada en planxa, formatge, cogombrets i salses. A Two Patties van més enllà i només tenen una burger a la carta, una ‘smash’ que voreja el radical: aixafen el disc de carn fins a convertir-lo en un llençol finíssim, hi afegeixen formatge, una mica de ceba, salses i avall. Et duren tres minuts.
Agafa pa i suca
Melmelada de béicon, per Òscar Broc

barcelona/PVC02294.jpeg
Temes:
El més llegit
- Quin és el gelat de supermercat més saludable segons l'OCU?
- Tanca la Pepeta, el celler on la gent va passar del country a veure els partits del Barça
- Catalunya, segona comunitat on els consumidors gasten més en menjar
- Justícia esmenarà l’error legal sobre oficiar casaments
- Una cantant catalana es cola a la llista de candidates a cançó de l’estiu a Spotify