A Yassir Raïs li agrada molt el cafè. El d’especialitat. Li agrada tant que, amb 22 anys, va decidir abandonar una incipient carrera com a arquitecte per obrir Syra Coffee en un petit local del carrer Siracusa, al barri de Gràcia barceloní. No tenia ni idea d’hostaleria, sabia quatre coses d’aquesta beguda que li encantava, però malgrat tot es va tirar a la piscina. Nou anys després (es van fer el 20 d’octubre), té 41 establiments en vuit ciutats de tot Espanya (Barcelona, Madrid, València, Sant Sebastià, Bilbao, Girona, Sevilla i Màlaga) i un llibre acabat de sortir de la impremta, De la finca a la taza (Cinco Tintas), "molt pedagògic perquè parla més del cafè d’especialitat que de nosaltres".
Barcelona, protagonista
Syra Coffee, el somni d’un arquitecte apassionat del cafè
Yassir Raïs, que acaba de publicar ‘De la finca a la taza’ (Cinco Tintas), ha passat de regentar un petit local a Gràcia dedicat al cafè d’especialitat a tenir 41 establiments oberts per tot Espanya.
