El periodista i Premi Nacional de Gastronomia Pau Arenós escriu d’"aquelles minúcies que ens fan feliços durant una estona", i aquesta vegada no es refereix, com té acostumats els seus lectors d’EL PERIÓDICO, als plaers de la taula i els fogons, sinó, com ja avisa des del mateix títol del seu nou, i breu i personal llibre de reflexions Las pequeñas alegrías (Debate), a les que proporcionen, per exemple, posar-se el pijama abans d’hora (tot i que en realitat es refereix al plaer d’anar sense calçotets...), que li facin massatges al cuir cabellut, la migdiada de diumenge després d’un dinar postvermut o l’olor de tarongina, que el remunta a les matinades dels seus estius adolescents en ciclomotor.
Novetat editorial
Els efímers bons moments de la vida
El periodista gastronòmic cuina reflexions al foc lent de la memòria en el breu assaig ‘Las pequeñas alegrías’, en què convida a disfrutar de les coses efímeres que valen la pena.

El més llegit
- La venda a pes de 'caixes sorpresa' d'Amazon arriba al centre de Barcelona: "És com una loteria"
- Més de 250 professors universitaris exigeixen a la UB que investigui el cas Ramón Flecha
- Luis Enrique ignora Mbappé: «Soc soci culer, per això sempre em motiva jugar contra el Madrid»
- Catalunya, en alerta per fortes pluges: aquestes són les zones on més pot ploure
- Detingut per matar d’una punyalada un multireincident al Prat de Llobregat per una venjança