Broncano firmarà per dues temporades per 14 milions cadascuna

David Broncano.

Concepción Cascajosa, nova presidenta interina d’RTVE, s’enfronta aquesta setmana a la seva primera gran decisió com a màxima responsable de la Corporació. Es tracta del fitxatge de David Broncano per la televisió pública, un assumpte que s’havia d’abordar en el consell d’administració de la setmana passada i que va acabar dinamitant la reunió, que es va saldar amb els cessaments de José Pablo López i Elena Sánchez.

El terratrèmol en el si d’RTVE va provocar que la votació sobre l’arribada de La resistencia quedés ajornada per al pròxim consell d’administració, que se celebrarà demà. A dos dies de conèixer-se la decisió final, tot apunta que el fitxatge de Broncano és una realitat. De fet, ja es coneixen els detalls del contracte amb què TVE pretén plantar cara a El hormiguero, l’imbatible programa de Pablo Motos a Antena 3.

Segons va avançar El Mundo i va verificar Yotele, el format per a l’access de La 1 comptaria amb dues temporades i s’emetria entorn de les 21.45 hores, cosa que provocaria una retallada en la durada del Telediario presentat per Marta Carazo. La primera arrencaria el setembre del 2024 i finalitzaria el juliol del 2025, mentre que la segona transcorreria entre els mateixos mesos del 2025 i 2026. Quant a les xifres, s’estableixen 14 milions per cada temporada.