‘tour’ de comiat després de 50 anys de trajectòria

Los Chichos El final d’una odissea marginal

El trio va segellar el seu vincle amb el costat il·legal de la vida amb la música de ‘Yo, el Vaquilla’, C. Tangana, Dellafuente, SSólo los Solo o El Coleta han samplejat temes seus

La gira ‘Hasta aquí hemos llegado’, que avui recala a Barcelona, tanca una carrera artística que va tenir un fort impacte social i encara no gaudeix del reconeixement que mereix.

RAMÓN VENDRELL

La gira de comiat de Los Chichos Hasta aquí hemos llegado coincideix amb el 50è aniversari del seu primer elapé, Ni más ni menos. El trio actua al Sant Jordi Club de Barcelona aquesta nit amb les entrades esgotades des de fa temps, de manera que n’ha anunciat una nova data a la ciutat, el 29 de novembre. També ha anunciat un segon concert a Madrid, el 4 d’octubre, que s’afegeix al del 16 de març al WiZink Center. S’estima que el grup ha venut 30 milions de discos (i cassets) oficials, quantitat que les edicions pirates farien créixer substancialment.. Segur: poques formacions van ser tan piratejades. La història de Los Chichos és una odissea marginal en tota regla.