Primer de quatre concerts

Coldplay, màgia i eufòria col·lectiva a l’Estadi Olímpic

El grup de Chris Martin triomfa en el primer dels seus quatre concerts multitudinaris a Barcelona, que van dedicar a Tina Turner

El grup britànic va oferir un xou alhora grandiós i sensible, amb el públic com espectacular coprotagonista, en la primera de les quatre parades a Barcelona de la gira ‘Music of the spheres’. Concert que Chris Martin va dedicar a «‘the beautiful Tina Turner’», en consideració a la cantant morta aquest dijous, i que va comptar amb l’aparició sorpresa dels Gipsy Kings.

Potser, més que un grup, sigui una atracció errant, amb una gira que no rivalitza tant amb altres esdeveniments pop, sinó amb Disneylàndia o un partit de la Champions, però Coldplay va desplegar aquest dimecres una vintena de cançons a l’Estadi Olímpic, i va ser, al cap i a la fi, la música el que va sustentar una nit encaminada a una poderosa comunió col·lectiva. El públic, com a part d’un xou grandiós i alhora d’una màgica intimitat, en la primera de quatre nits que consagren el poder d’aquest pop multicolor i portador de bones intencions.

Temes:

Coldplay