Liverpool

¿Com votar a la final d’Eurovisió d’aquesta nit?

Blanca Paloma, actuarà en el vuitè lloc amb la seva cançó ‘Eaea’ en el certamen europeu, just abans de Loreen

 Blanca Paloma competeix aquesta nit en una final d’Eurovisió «més oberta del previst» en la qual espera alçar el vol fins a la tercera victòria d’Espanya en el certamen.

A Espanya, es pot votar el favorit per SMS pel número que apareixerà en directe o a través de l’aplicació oficial d’Eurovisió.  Blanca Paloma, actuarà en el vuitè lloc amb la seva cançó ‘Eaea’ a la Gran Final del certamen europeu que tindrà lloc aquest dissabte, 13 de maig, a l’escenari de l’M&S Bank Arena de Liverpool, al voltant de les 21.45 hores.

 Les austríaques Teya & Salena seran les encarregades d’obrir la gala i Mae Muller, del Regne Unit, tancarà la 67a edició del Festival. Blanca Paloma actuarà just després d’Andrew Lambrou de Xipre i abans de Loreen, que representa Suècia amb el seu tema ‘Tattoo’.

 Dissabte passat, Blanca Paloma va triar per atzar actuar en la primera meitat de la gran final i aquesta passada matinada, després de conèixer els classificats de la segona semifinal, la BBC i els productors de la Unió Europea de Radiodifusió (UER) han assignat un lloc a cada país, que es detalla en el compte oficial d’Eurovisió a Twitter que ha publicat l’ordre d’actuació de la final d’Eurovisió 2023.

Temes:

Blanca Paloma