Nvetat editorial

‘La Sotana’ treu punta al caos de l’univers blaugrana amb la ‘Gran Enciclopèdia del Barça’

  • Els responsables del pòdcast independent més escoltat en llengua catalana plasmen en un llibre la seva irreverent visió de la història del club

  • «La gran premissa còmica del Barça és que és una multinacional amb mil milions de pressupost gestionada per una democràcia ‘cutre’ d’escala de veïns»

Zowy Voeten

‘L Sotana’, programa setmanal dedicat a analitzar l'actualitat del Barça en clau humorística, no és només el pòcast independent més escoltat (i vist) en llengua catalana; és també el nucli al voltant del qual s’ha construït una nombrosa comunitat de fidels que comparteixen una manera entre irònica i exaltada de viure el barcelonisme. ‘La Sotana’ és un fenomen mediàtic, una ‘boy band’ i un corrent d’opinió; és una broma que ha anat massa lluny i és una escola de pensament. Tant ha crescut els últims dos anys la influència d’aquest moviment sociofutbolístic que els seus artífexs han decidit compilar per escrit les bases doctrinals del sotanisme per evitar confusions interessades i desviacions herètiques. El resultat són les 432 pàgines de la ‘Gran Enciclopèdia del Barça’, un hilarant tractat de barcelonisme disfuncional editat amb cura per Blackie Books.