Santo Domingo

‘Reviu’ en el seu propi funeral i es posa a menjar amb els seus familiars

  • Vídeo | Un avi xinès fingeix el seu funeral per divertir-se

  • Riley Keough revela durant el funeral de la seva mare, Lisa Marie Presley, que té una filla

  • Mor als 35 anys un rector d’Astúries en accident de trànsit quan anava al funeral d’un altre

 Julio Alberto Vinicio Pierre, un jove dominicà de 27 anys, va morir el febrer passat al barri de Cancino Adentro, a Santo Domingo. El jove va morir a l’hospital Francisco Moscoso Puello a causa de diferents problemes pulmonars i, una vegada confirmada la seva mort, la família va portar el mort al seu domicili per vetllar-lo i donar-li l’últim adeu.

La part sorprenent ve quan, segons expliquen els familiars, el jove es va aixecar del taüt i fins i tot es va posar a menjar al saló. Al principi, van sentir sorolls que procedien de dins del fèretre i, a l’acostar-s’hi, Julio Alberto es va aixecar i es va posar a menjar amb la resta de la família. Els presents fins i tot li van col·locar un mirall sota les fosses nasals per comprovar si s’entelava i van veure que encara respirava amb normalitat.

Tot i això, al cap d’uns minuts, Julio Alberto Vinicio Pierre ‘va tornar’ a morir davant dels presents, ja de manera definitiva, i aquests van decidir seguir amb el funeral.

Síndrome ‘post mortem’

Els familiars del jove han denunciat el cas als mitjans de comunicació i han demanat explicacions al Ministeri de Salut Pública. Per la seva banda, el ministeri ha obert una investigació per descobrir què podria haver passat, tot i que tot apunta que es va produir una síndrome ‘post mortem’, que consisteix en la recuperació de signes vitals després de determinar-se la mort del pacient.

Respecte al fet que suposadament es va asseure a menjar, altres hipòtesis afirmen que es podria tractar d’un trauma per part dels familiars  o d’una informació falsa.

Temes:

Funeral