Entrevista

Luca Guadagnino: «En la religió catòlica la gent menja el cos de Crist, així que el canibalisme forma part de la nostra cultura»

  • El director italià estrena ‘Hasta los huesos’, de nou amb el seu gran descobriment a ‘Call me by your name’, Timothée Chalamet, i una altra revelació, Taylor Russell. Una història d’amor adolescent i caníbal que és també una ‘road movie’ per l’Amèrica dels desheretats.

  • Luca Guadagnino: «Soc el director menys púdic del món»

JALAL MORCHID / EFE / EPA

Després de ’Call me by your name’ i la seva versió de ‘Suspiria’, Luca Guadagnino estava preparant altres projectes per portar a la pantalla quan es va creuar al seu camí un guió del seu col·laborador habitual, David Kajganich. Es tractava d’una adaptació d’‘Hasta los huesos (Bones and all)’ una novel·la de Camille DeAngelis que narrava el viatge de la Maren (Taylor Russell), una adolescent que busca la seva mare per entendre els seus orígens i desxifrar la seva naturalesa, la seva necessitat per menjar carn humana. Pel camí recorrerà els Estats Units, l’Amèrica dels marges, i coneixerà diferents personatges, entre ells el Lee (Timothée Chalamet), un altre jove amb les seves mateixes ganes, entre els quals sorgirà l’amor. La pel·lícula arriba aquest divendres a les sales de cine.