Nominacions

Beyoncé fa història en els Grammy 2022; ‘Motomami’, de Rosalía, en categories menors

  • La nord-americana ha obtingut nou nominacions i iguala el rècord històric del seu marit, Jay Z, amb 88. L’artista catalana es queda amb dues nominacions menors

Beyoncé ha liderat dimarts el grup de músics nominats als premis Grammy, i ha establert un enfrontament amb Adele, Henry Styles i d’altres per al premi principal d’àlbum de l’any. Beyoncé ha obtingut nou nominacions als màxims guardons de la música. Així, en la seva carrera arriba a un total de 88, i empata amb el seu marit Jay-Z com l’artista més nominada en la història dels Grammy.

El seu àlbum ‘Renaissance’ competirà pel de millor àlbum de l’any amb ‘30’ d’Adele, ‘Harry’s House’ de Harry Styles i ‘Special’ de Lizzo, entre d’altres.

El raper Kendrick Lamar, també candidat a àlbum de l’any per ‘Mr. Morale & The Big Steppers’, ha rebut vuit nominacions, seguit d’Adele i la cantautora Brandi Carlile amb set cada una.

Rosalía, per la seva banda, ha hagut de conformar-se amb un parell de nominacions: millor disc alternatiu llatí per ‘MOTOMAMI’ i millor pel·lícula musical pel concert de llançament a TikTok.

Els Grammy s’entregaran en una cerimònia a Los Angeles el 5 de febrer.