Concerts

¿Quan actuarà Blink-182 a Barcelona?

La banda es reuneix 10 anys després i farà la gira més llarga de la història de la banda

La famosa banda Blink-182 ha anunciat el retorn als escenaris després de 10 anys sense col·laborar entre ells. D’aquesta manera, Tom Delonge torna a formar part del grup musical i junt amb Mark Hoppus i Travis Barke faran la gira més llarga de la història de la banda.

La gira vindrà de la mà d’un nou tema titulat ‘Edging’ que s’estrena avui 14 d’octubre, i tindrà lloc als Estats Units, Llatinoamèrica, el Canadà, el Regne Unit i Europa. El grup de pop-punk farà dos concerts a Espanya: el 3 d’octubre del 2023 al Wizink Center de Madrid i el 4 d’octubre al Palau Sant Jordi de Barcelona.

Els fans tindran l’oportunitat de comprar les entrades el 17 d’octubre a les 11.00 hores a la pàgina web de Live Nation i Ticketmater.es en cas que no n’hagin pogut adquirir en la prevenda el 12 i 13 d’octubre. El preu de les entrades per als seients reservats ronda entre els 45 i els 75 euros, les de pista frontal 85 euros, les de pista normal 60 euros i es poden trobar paquets vip a partir de 145 euros. Les despeses de gestió no s’inclouen en aquests preus.

Temes:

Música Concerts