El maig del 2023

Coldplay anuncia un tercer concert a Barcelona després de la «increïble demanda» en la prevenda

  • Consells per comprar les teves entrades de Coldplay

zentauroepp51020792 files in this file photo taken on july 06 2017 chris marti191121210024 / RONNY HARTMANN

Fa tot just dos dies que la banda britànica Coldplay anunciava que actuaria a Barcelona el maig del 2023. Les dues dates confirmades per la promotora Live Nation són el 24 i el 25 de maig, a l’Estadi Olímpic Lluís Companys. En principi, havien de ser les úniques actuacions de la banda de Chris Martin a Espanya.

Però com ja va passar el 2015, la promotora Live Nation ha anunciat en un comunicat que la banda oferirà un nou concert, a causa de «la increïble demanda en la prevenda» d’aquest dimecres per a les entrades dels altres dos concerts. Les entrades per als tres esdeveniments a Barcelona es posaran a la venda aquest dijous 25 d’agost a les 10 hores.

Les primeres dates confirmades de la gira d’estiu del 2023 ‘Music of the Spheres World Tour’ de la banda inclouen Portugal, Espanya –amb la triple cita a Barcelona–, Itàlia, Suïssa, Dinamarca, Suècia i els Països Baixos, junt amb dates al Regne Unit.

Des que la banda va començar la gira a Costa Rica el març del 2022, ha venut més de quatre milions d’entrades per a les dates a Llatinoamèrica, Amèrica del Nord i Europa.

El doble concert de la banda liderada pel vocalista Chris Martin a Barcelona suposa la seva tornada a la capital catalana després que el 2016 toquessin al mateix recinte a la gira ‘A head full of dreams’.

Temes:

Coldplay