Barcelona

El traper Cecilio G demana perdó després de la seva detenció al Sónar: «Em vaig tornar boig»

El cantant desmenteix que protagonitzés un episodi d’assetjament sexual

El cantant barceloní de trap Cecilio G, que va ser detingut la nit de dijous passat durant la jornada inaugural del festival Sónar, al qual assistia com a públic, s’ha disculpat pels fets que va protagonitzar a través del seu compte d’Instagram, on ha publicat dos breus missatges demanant perdó «als treballadors del Sónar» i reconeixent que es «va tornar boig».

Els Mossos d’Esquadra van detenir l’artista i el van acusar d’atemptat contra l’autoritat, després d’acudir a un avís que denunciava que hi havia «un home molt alterat» protagonitzant nombrosos aldarulls en una zona d’accés restringit. Pel que sembla, el cantant hauria agredit un vigilant de seguretat i algun agent abans que aconseguissin reduir-lo.

Cecilio G ha volgut aclarir que l’origen del problema va ser que «simplement era on no em deixaven estar. Va venir seguretat i em vaig tornar boig».

El cantant ha volgut així sortir al pas d’algunes informacions que han apuntat que, prèviament al seu enfrontament amb treballadors de seguretat i agents, hauria protagonitzat un episodi d’assetjament sexual masturbant-se davant d’una dona.

«No contestaré a tots els que m’escriviu, però no va ser cap tema d’assetjament sexual», ha dit taxatiu.

L’artista del Bogatell, que pateix problemes de salut mental, va ser a la presó l’agost del 2018 per un delicte d’amenaces arran d’un incident que va ocórrer al metro de Barcelona.

Temes:

Sónar 2022 Trap