Avançament

Rosalía ensenya la portada del seu nou disc ‘Motomami’

La cantant hi surt portant només un casc de moto i també es veu el nom del seu disc amb un estil grafiter

INSTAGRAM ROSALIA

Superar l’èxit de ‘El Mal Querer’, el segon disc de la cantant Rosalía, s’ha convertit en un dels reptes principals per a l’artista catalana. Així mateix, els anuncis del disc i la impaciència dels fans, que des de principis de novembre coneixien l’existència del tercer disc, han fet que les expectatives i el ‘hype’ de ‘Motomami’ creixessin dia rere dia.

La cantant ha sabut aprofitar aquest furor i curiositat de descobrir amb quins gèneres ha jugat i quins nous estils presentarà amb el nou disc per augmentar les expectatives i tenir un públic a l’espera de més notícies.

La portada

Aquest dilluns a la tarda, Rosalía ha avisat que ensenyaria la portada a les seves xarxes socials, i així ha sigut. La cantant hi surt portant només un casc de moto i també es veu el nom del disc, ‘Motomami’, amb un estil grafiter. D’aquesta manera, Rosalía ens va donant a poc a poc petites pistes de com serà l’àlbum i quin tipus de gènere ens podem esperar.

També, la cantant ha avançat que aquest divendres sortirà a la llum una nova cançó.

Altres ‘anuncis’

L’artista ha publicat alguns avançaments de les diferents cançons de l’àlbum que encara no ha vist la llum a les seves xarxes socials. Per exemple, a TikTok l’artista ha publicat diversos vídeos amb les cançons ‘Bulerías’, ‘Hentaï’ o ‘Saoko’.

@rosalia♬ SAOKOOoooo La Rosalía MOTOMAMIIIIII – La Rosalia

@rosalia♬ H E N T A Ï La Rosalía XXXXXMoTOMAMiįįīïìį – La Rosalia

Temes:

Discos Rosalía