Estrenes de cine

‘No mires arriba’: el planeta se’n va al diable (i ningú farà res per evitar-ho)

  • El director Adam McKay compon una brillant sàtira apocalíptica en què no queda canya dreta, ni la política, ni els mitjans de comunicació, ni els magnats tecnològics.

  • Un original de Netflix amb un repartiment espectacular que s’estrena als cines el 10 de desembre i que podrà veure’s en ‘streaming’ a partir del dia de Nadal.

Netflix

Imaginem un hipotètic supòsit. Una jove estudiant d’Astronomia descobreix un cometa (mentre escolta Wu-Tang Clan). Està molt contenta perquè portarà el seu nom, però quan analitza amb el seu professor quina n’és la trajectòria, s’adonarà que va directe a la superfície terrestre. Adeu civilització, adeu a totes les espècies vives, adeu planeta. Absolutament en xoc, els dos humils científics notificaran la seva terrible descoberta a la Casa Blanca i es reuniran amb la presidenta dels Estats Units, que té coses més importants a la seva agenda. Desesperats, acudiran als mitjans de comunicació, que tampoc els prendran seriosament. Les xarxes socials s’ompliran de mems ridiculitzant-los. ¿És que ningú posarà remei a l’extinció de la raça humana? Pel que sembla, no.