Història d’una revolució

L’Evangeli de Monty Python (explicat per ells mateixos)

  • Libros del Kultrum reedita en un format manejable l’‘Autobiografía’ de Monty Python, publicada fa més de 15 anys en un costós i poc pràctic volum de luxe.

  • Així recordaven al llibre els membres del grup la gènesi i la realització de ‘La vida de Brian’, la seva pel·lícula més memorable i controvertida.

EPC

Qualsevol motiu és bo per celebrar l’existència de Monty Python, l’irreverent sextet de còmics que, amb 45 programes televisius de mitja hora i tres pel·lícules originalsva dinamitar les bases de la comèdia tradicional i va construir els fonaments de l’humor audiovisual modern. La publicació de ‘Monty Python: Autobiografía’ per Libros del Kultrum (en realitat, una reedició en format molt més manejable de l’obra que fa més de 15 anys va llançar al mercat la ja desapareguda editorial Global Rhythm Press en un monumental volum de luxe) és un magnífic pretext per tornar als Python i la seva inigualada barreja d’erudició cultural, comicitat verbal, deliri visual, surrealisme animat, cançons satíriques i rucades absurdes.

Temes:

Humor Llibres Cine