Grammy Llatins 2021: quan i on es pot veure la gala dels premis

L’entrega anual de l’Acadèmia Llatina de la Gravació torna de forma presencial

Els Grammy Llatins tornen aquest dijous 18 de novembre. La gala se celebrarà al Michelob Ultra Arena de Las Vegas a les 20.00 hores. Per això a Espanya s’emetrà durant tota la matinada de divendres. Movistar+ retransmetrà a partir de la 1.00 h l’arribada dels artistes a l’alfombra vermella, l’entrega de premis i les actuacions.

Després d’una edició en línia per la crisi sanitària, la 22a edició de l’entrega de premis de l’Acadèmia Llatina de la Gravació torna a acollir els artistes, presentadors i públic junts en un recinte. Per assistir a l’esdeveniment, l’organització exigirà la pauta de vacunació completa o una prova negativa, PCR o test d’antígens, realitzada 72 hores abans. A més, l’ús de la mascareta serà obligatori en tot moment.

Els presentadors d’aquesta entrega seran l’actriu i productora porto-riquenya Roselyn Sánchez; l’actriu, cantant i model texana Ana Brenda Contreras, i el cantant, compositor i actor mexicà Carlos Rivera. Sánchez ja ha presentat la gala quatre vegades i aquesta edició serà la segona consecutiva de Contreras i la segona després de quatre anys de Rivera.