Robin revela que és bisexual en un nou còmic de Batman amb segell espanyol

  • L’artista granadina Belén Ortega, una de les creadores del personatge, ha comentat que ha sigut «aclaparador» llegir tots els comentaris i veure l’amor que ha rebut per part dels fans.

DC Comics

Robin, l’inseparable company de Batman, revela que és bisexual en un nou còmic de DC en què han treballat els espanyols Belén Ortega i Alejandro Sánchez.

La sisena entrega de «Batman: Urban Legends», que es va posar a la venda dimarts, inclou un passatge en què Tim Drake, una de les identitats de Robin en el complex univers de DC Comics, revela que és bisexual.

L’artista granadina Belén Ortega ha comentat en el seu compte de Twitter que ha sigut «aclaparador» llegir tots els comentaris i veure l’amor que ha rebut per part dels fans.

Ortega inclou en el seu tuit la bandera arc de Sant Martí que representa la comunitat LGBT+ i també ha publicat alguns dels seus esbossos per aquest còmic.

Alejandro Sánchez ha sigut el colorista del còmic mentre que Meghan Fitzmartin s’ha encarregat del guió.

Ortega els defineix tots dos com «els companys perfectes per aquesta aventura».

«La meva meta escrivint sempre ha sigut i sempre serà mostrar com t’estima Déu», ha escrit a les xarxes Fitzmartin, que recorda als seus seguidors que se’ls estima més enllà de quina sigui la seva orientació sexual.

«Estaré sempre agraïda que em confiessin Tim Drake i la seva història, i honrada d’haver treballat amb els increïblement talentosos Belén Ortega i Alejandro Sánchez», ha afegit.

Homosexualitat

Al marge de la novetat aportada per aquest còmic, les històries de Batman i Robin han comptat durant dècades amb interpretacions de tota mena sobre la possible homosexualitat dels personatges.

La diversitat continua així obrint-se pas en el món de les vinyetes, ja que, per exemple, Marvel va presentar el març passat el primer Captain America que pertany a la comunitat LGBT+