Unió bomba

El Guincho escull Beny Jr

  • El productor canari s’alia amb un dels talents del moment, el raper de l’Hospitalet Beny Jr, en la ‘mixtape’ ‘Samurai’.

  • «És pur estil, li surt natural, sense forçar. És un artista súper versàtil i especial», analitza el múltiple guanyador de Grammy llatí.

No és casualitat que el seu nom estigui en dos dels millors discos fets aquí de la dècada passada. Ell firma ‘Pop Negro’ (2010) i és el col·laborador imprescindible de Rosalía en ‘El mal querer’ (2018). Déu n’hi do. El productor canari El Guincho (Pablo Díaz-Reixa) és un avançat al seu temps amb ull clínic per al talent que està naixent. L’ha vist ara en una de les veus sens dubte més potents de la seva generació: la del raper de la Florida (l’Hospitalet de Llobregat) Beny Jr. I ara tots dos publiquen aquest divendres 25 de juny la ‘mixtape’ ‘Samurai’, editada amb el nou segell del canari, Rico. El productor, de 37 anys, ha escollit Beny Jr per al primer llançament de la seva firma, una nova via en la qual poder canalitzar el talent.