Estrella a França

Mor el cantant suís Patrick Juvet, als 70 anys a Barcelona

El cantautor, famós durant la dècada dels 70, ha sigut trobat al seu pis de Barcelona

El cantant suís Patrick Juvet ha mort als 70 anys al seu pis de Barcelona. El cantautor, que es va fer famós a la dècada de 1970 per l’èxit del seu disc ‘Où sont les femmes?’, vivia a París, però ocasionalment viatjava a Barcelona o Suïssa. La mort ha sigut confirmada a l’AFP pel seu agent, Yann Ydoux. Les causes de la defunció encara no estan aclarides i s’espera que en els pròxims dies es faci l’autòpsia.

Juvet va brillar gràcies a grans èxits com ‘Où sont les femmes ?’ i ‘Paris by Night’, del seu àlbum de 1977. El treball va ser fruit de la col·laboració entre Juvet (compositor i intèrpret) i Jean-Michel Jarre (lletrista). També va participar a l’edició de 1973 del festival d’Eurovisió com a representant de Suïssa amb el títol ‘Je suis marier, Marie’, que ell mateix va compondre. La seva actuació va acabar com a dotzena classificada.

Segons declaracions del seu agent, «la carrera de Juvet ha tingut alts i baixos, bons moments, altres menys, una mica com Renaud», va resumir Yann Ydoux, que va conèixer el cantant fa 22 anys.

Les últimes aparicions de Juvet a l’escenari es remunten a la gira ‘Tender Age and Wood Head’ a la dècada del 2000, una espècie d’«all-star» d’estrelles populars. Dave, Sheila, Michèle Torr o fins i tot Stone i Charden també eren al cartell en aquest moment. «Patrick encara tenia molts plans, inclòs un nou àlbum com a compositor», va afegir el seu agent.

Temes:

Obituaris