Anunci a les xarxes

Torna Imagine Dragons amb un disc aquest divendres

  • La banda, dissolta el 2019, ha donat una doble sorpresa als seus fans

imagine dragons

La banda de rock de Las Vegas Imagine Dragons, que es va dissoldre el 2019, ha sorprès els seus fans i ha anunciat a les seves xarxes socials la imminent aparició d’un nou disc aquest mateix divendres.

Segons l’anunci, el seu retorn a l’escena musical estarà protagonitzada per dos singles, ‘Follow you’ i ‘Cutthroat’. Les cançons ja es poden reservar per a descàrrega a la web del grup que va omplir el Palau Sant Jordi de Barcelona de gom a gom al seu concert de l’abril del 2018.

El líder i cantant del grup, Dan Reynolds, va justificar la separació el 2019 en motius personals: «Volem prendre’ns un temps per tornar a connectar-nos amb familiars i amics. Hem estat a la carretera durant una dècada ininterrompudament. Així que nosaltres només volem redescobrir que significa ser pare, amic o fill», segons va avançar la CNN.

Ara, al seu compte d’Instagram, certifica la reunificació de la banda amb una foto conjunta i la frase «Estic increïblement orgullós i em sento afortunat d’estar a la banda amb vosaltres. I sí, aquesta setmana tot comença una altra vegada».

Temes:

Música