Estrenes en plataformes

‘Music’, la pel·lícula de Sia criticada per la seva imatge de l’autisme

El debut com a directora de la cantant pop australiana ha rebut dures crítiques, mentre més de 50.000 persones han demanat que se li retirin les dues nominacions als Globus d’Or per «perpetuar estereotips nocius»

  • El debut com a directora de la cantant pop australiana rep greus crítiques, mentre més de 50.000 persones han demanat que se li retirin les seves dues nominacions als Globus d’Or per «perpetuar estereotips nocius»

La cantant Sia ha debutat en el cine i, com no podia ser de cap altra manera, no es tracta d’un projecte convencional. ‘Music’ uneix l’autisme, la drogodependència, la solitud i la crisi d’identitat en un còctel inesperat que bascula entre el drama realista indie i el videoclip oníric i colorista. No obstant, des que el tràiler va veure la llum, la proposta va ser rebuda amb hostilitat i recel. Les raons tenen a veure amb la forma en què es representa a la pantalla el personatge de la Music, que pateix un trastorn de l’espectre autista i que està interpretat per Maddie Ziegler, l’àlter ego de Sia a partir del videoclip ‘Chandelier’ i que ara s’enfronta al repte de ser la protagonista en un d’aquests papers que et condueixen al cel o a l’infern.