Música en directe

La promotora d’actuacions Cooncert tanca pel coronavirus

  • La singular empresa col·laborativa no ha pogut «resistir tants mesos sense concerts»

zentauroepp37322099 barcelona 16 02 2017 barcelona premis ciutat de barcelona180911164944

La promotora de concerts a demanda Cooncert, en què els seguidors demanaven actuacions dels artistes, ha anunciat aquest dimarts el seu adeu al «no poder resistir tants mesos sense concerts» i la incertesa a causa de la pandèmia del coronavirus. Ho ha explicat en un comunicat a les xarxes socials «després de set anys i més de 500 concerts confirmats» gràcies a les peticions dels seguidors. Cooncert va impulsar, entre altres actuacions, el cicle El Último Vermut del Mes.

«La pandèmia s’ha carregat moltes coses i una és Cooncert. No hem pogut resistir tants mesos sense concerts i sense saber encara el que ens queda. Amb tota aquesta incertesa i sense cap ajuda a la vista, no tenim més remei que acomiadar-nos», ha afirmat en el comunicat.

La promotora ha assegurat que trobarà a faltar els descobriments musicals i veure tocar per primera vegada bandes a les ciutats espanyoles.

«A partir d’ara, ens veurem entre el públic com uns fans més, que és justament el que ens va impulsar a iniciar aquest bonic projecte. Que no pari la música, sigui de la forma que sigui», ha remarcat.