Guia

Què fer a Barcelona aquest Nadal: teatre, teatre familiar, musicals i circ

  • Una àmplia oferta amb circ i espectacles familiars omple la cartellera barcelonina. Els teatres privats aposten per títols coneguts en què predomina la comèdia i l’humor davant el drama. Entre les novetats destaca ‘53 diumenges’, la nova obra de Cesc Gay al Romea.

  • Les entrades volen a la taquilla en aquesta època i, amb l’aforament limitat al 50%, encara més. Si voleu assegurar el gaudi de petits i grans, afanyeu-vos.

ICULT 53 DIUMENGES FOTO MARIANO HERRERA / MARIANO HERRERA

Teatre: embolics familiars i de feina ‘53 diumenges’. Després d’explorar els conflictes de parella en l’aclamada ‘Els veïns de dalt’, Cesc Gay s’endinsa en les relacions entre germans que s’han de fer càrrec del pare. Quan afloren velles picabaralles entre ells tot es complica en aquesta comèdia familiar amb magnífics intèrprets: Pere Arquillué, Àgata Roca, Lluís Villanueva i Marta Marco. Teatre Romea, fins al 7 de febrer. ‘Les tres germanes’. Julio Manrique trasllada a la nostra època el drama de Txékhov en una versió lliure que manté l’esperit de l’original. Els protagonistes, burgesos atrapats en la seva pròpia bombolla incapaços d’actuar, reflecteixen un món en decadència amenaçat pel canvi climàtic. Teatre Lliure de Montjuïc, fins al 17 de gener.

Temes:

Musicals Teatre