Videojocs

Empire of Sin: la novetat de Paradox que combina estratègia i gestió a ritme de jazz

Empire of Sin, el títol d’estratègia ambientat al Chicago de la dècada de 1920, de Paradox Interactive, ha estrenat tràiler de llançament. En el vídeo podem fer un cop d’ull a les característiques de joc, entre les quals s’inclouen la gestió de l’imperi de la teva organització criminal, els combats tàctics per torns i molt més.

Aquest joc, basat en personatges d’inspiració ‘noir’, se situa en la brillantor i el glamur dels bojos anys de la dècada de 1920. Mentre treballeu entre bastidors en el món del crim organitzat, dependrà de cada jugador arribar al capdamunt d’aquest sector, captivar, intimidar i fer el que sigui necessari per mantenir-s’hi. L’estil de joc està estructurat entorn de tres pilars: joc de rol, gestió de l’imperi i combats per torns. Es pot formar una banda assassina d’entre els més de cinquanta gàngsters que es poden reclutar i lluitar en combats per torns per defensar i ampliar el territori, o enviar un missatge de poder a les bandes rivals.

A Empire of Sin els jugadors construeixen el seu propi imperi criminal com un dels 14 caps finals diferents que pugnen per dirigir el sòrdid món del crim organitzat a la ciutat. Amb condicions de partides generades aleatòriament, caldrà adaptar-se a la supervivència i fer el que sigui necessari per ser més astuts, estar més ben armats i superar els oponents. Creeu un imperi criminal des de zero amb el negoci que esculliu (gestionar bars clandestins, protegir els sindicats o obrir casinos) i reuniu un equip de gàngsters lleials per deixar la vostra marca als carrers. Quan comenceu a tenir reputació, expandiu la vostra influència a còpia d’apoderar-vos del territori rival i amplia el vostre repertori d’activitats. Està disponible per a PlayStation 4, Xbox One, PC i Nintendo Switch.

Temes:

Videojocs