REPOSICIÓ

'La jaula de las locas' tornarà al Teatre Tívoli a l'octubre

El premiat musical capitanejat per per Àngel Llàcer i Manu Guix torna a Barcelona la temporada que ve

zentauroepp44909990 barcelona 05 09 2018 icult una de las escenas de la obra190909123039 / JORDI COTRINA

El premiat musical ‘La jaula de las locas’, una producció de Nostromo Live liderada per l’actor i director Àngel Llàcer i pel músic Manu Guix, inspirada en un popular film del mateix títol, es reposarà a l’octubre al Teatre Tívoli de Barcelona per «celebrar la tornada a la normalitat amb el seu cant a l’optimisme i l’alegria de viure». La productora ha informat, mitjançant un comunicat, que l’obra puja a l’escenari una trentena d’artistes, que actuen amb música en directe, amb més de 140 canvis de vestuari, en un muntatge de «gran format».

L’obra, estrenada al Tívoli el 2018 i a Madrid un any després, ja porta més de 300.000 espectadors.  La declaració de l’estat d’alarma va obligar al març a suspendre les funcions de ‘La jaula de las locas’ al Teatre Rialto de Madrid, on el musical estava de temporada i tenia prevista una gira per tot Espanya.

Les entrades es posaran a la venda en les pròximes setmanes i s’aniran anunciant «noves sorpreses» per a les futures representacions.

L’obra narra la història d’una parella gai, formada per Georges, el gerent d’un club nocturn de Saint Tropez, i Zaza/Albin, una estrella del local amb un fill que els anuncia el seu casament amb la filla d’un polític d’un partit ultraconservador.  Dotze actors, vuit ballarins i vuit músics protagonitzen aquesta famosa obra. Escrita per Jean Poiret i estrenada el 1973 com a obra teatral, la peça va triomfar també al cine el 1978, amb Ugo Tognazzi i Michel Serrault com a protagonistes. Anys després, el 1983 es va convertir en un famós musical de gran format a Broadway.

El muntatge, un cant a la llibertat dirigit i interpretat per Llàcer, amb Ivan Labanda com a parella artística a Barcelona, va aconseguir quatre premis Butaca: millor musical, millor vestuari, millor caracterització i millor actor de musical per a Llàcer. «Mi «Millor caracterització» per a Helena Fenoy i Marta Ferrer, «millor disseny de vestuari» per a Míriam Compte, «millor actor de musical» per a Àngel Llàcer i «millor musical» per a... ¡¡La Jaula de las Locas!! llor caracterització» per a Helena Fenoy i Marta Ferrer, «millor disseny de vestuari» per a Míriam Compte, «millor actor de musical» per a Àngel Llàcer i «millor musical» per a... ¡¡La Jaula de las Locas!!