trending topic

El polèmic tuit de comiat de Loquillo a Pau Donés

A l'intèrpret de Badalona li plouen la crítiques pel seu autobombo al dir adeu al creador de 'La flaca' mort aquest dimarts

«Estúpid», «egoista», «patètic» són alguns dels desqualificatius que rep dels seguidors a través de la xarxa social

loquillo-pau-dones

«Recordo la primera vegada que vaig conèixer Pau Donés. Guardava un autògraf meu que li havia firmat jo quan encara no es dedicava a la música.  Descansa en pau, Pau». Aquest és el polèmic missatge per vanitós penjat per Loquillo per acomiadar-se de Pau Donés, mort aquest dimarts als 53 anys després de lluitar amb coratge contra un càncer de còlon.

 

El qüestionat adeu de Loquillo s’ha convertit en ‘trending topic’ amb reaccions de tot tipus i no gaire favorables al cantant de Badalona.

«¿Es pot ser més estúpid i egoista?», es pregunta Aina Díaz. «‘Yo para ser feliz quiero atención’», afegeix Javivi al recordar la cançó ‘Yo para ser feliz quiero un camión’.

«Jo, mi, em amb mi», ironitza Jordi Marina RepCat. «La decadència d’alguns artistes resulta patètica», prossegueix Makamuki.

Més contundent es mostra M.A.G: «Record als meus 14 anys, la primera vegada que vaig veure un concert de Loquillo al camp d’esports de San José de Linares. El 1989 em sabia totes les seves cançons. Era el meu ídol. Per sort, un madura i ara no és més que un gilipolles més que no puc ni veure». Rossancar reflexiona: «Alguns estan més guapos callats...»

Aquests són alguns dels més de 800 retuits obtinguts per Loquillo a l’acomiadar-se a la seva manera de Pau Donés.