El Vida Festival es posposa fins al 2021 per garantir la seguretat

zentauroepp53647330 icult200604121629

El Vida Festival es posposa fins al 2021. Així ho han decidit els seus organitzadors després d’analitzar els resultats d’una enquesta amb, segons informen en nota de premsa, 4.237 participants i més de 2.600 comentaris. Les pròximes dates de la cita alternativa de Vilanova i la Geltrú seran, finalment, de l’1 al 3 de juliol de l’any que ve. (És a dir, sense coincidir amb el Cruïlla, que serà el següent cap de setmana).

«El festival estava preparat per implementar les mesures sanitàries adequades –expliquen–, però encara hi ha massa incerteses i la responsabilitat amb el públic, com sempre, ha sigut màxima». 

Del cartell cauen alguns noms importants (Angel Olsen, Cut Copy), però el festival treballa ja per buscar reemplaçaments que estiguin a l’altura. I es mantenen molts reclams de nivell: Soccer MommyDestroyerBelle & SebastianDevendra Banhart, Baxter Dury, Damien Jurado, Maria Arnal i Marcel Bagés, El Petit de Cal Eril, Ferran Palau, María José Llergo, The New Raemon amb Paula Bonet i Núria Graham, entre d’altres.

Tots els abonaments i entrades adquirits per al 2020 seran vàlids per a l’edició del 2021. També es podrà sol·licitar el reembors a partir de dilluns, dia 8, escrivint a tickets@vidafestival.org.

A baix, el vídeo de ‘Circle the drain’, de Soccer Mommy.