CULTURA EN QUARANTENA

El Comic Barcelona no se celebrarà del 8 al 10 de maig a causa del coronavirus

Després de la prolongació de l'estat d'alarma, els organitzadors busquen noves dates per a la celebració de la 38a edició

zentauroepp47642822 barcelona 05 04 2019 sal n comic barcelona foto ferran 190406183905 / FERRAN NADEU

L’organització i el comitè executiu de FICOMIC han decidit cancel·lar el 38a edició de Comic Barcelona, que tenia previst celebrar-se del 8 al 10 de maig a Fira Barcelona a causa de l’estat d’alarma decretat a Espanya pel coronavirus. Així ho han comunicat aquest dilluns, a través d’un comunicat, l’endemà que el Govern central allargués 15 dies més, fins a l’11 d’abril, la situació d’alarma a causa de la pandèmia.

Els responsables del FICOMIC estan buscant una nova data per celebrar el popular esdeveniment del món del còmic. «Estem treballant amb il·lusió en les alternatives i tan aviat com ens sigui possible us presentarem el nostre pla Z per a l’esdeveniment», han assenyalat.

L’última edició del Comic Barcelona va tancar amb més de 112.000 visitants, amb el Fòrum Comic Barcelona com una de les principals novetats de l’edició passada i consolidant-ne d’altres com l’espai Comic Kids.