temor del virus

El grup coreà Seventeen suspèn la seva gira mundial pel coronavirus

La 'boy band' de K-Pop cancel·la així el seu concert a Madrid previst per al 3 de març al Wizink Center

seventeen car 1200

El grup sud-coreà Seventeen ha decidit cancel·lar la seva gira mundial pel brot de coronavirus. La banda de K-Pop havia d’actuar al Wizink Center de Madrid el 3 de març, en la que havia de ser la seva única data a Espanya. En total, el grup ha suspès els últims sis concerts –inclòs el de la capital espanyola– que restaven del ‘tour’.

En un escarit comunicat emès aquest diumenge, el grup, amb milions de seguidors a tot el món, exposa que «a causa de l’actual brot de coronavirus, hem decidit cancel·lar la gira mundial de Seventeen el febrer i el març, en consideració a la salut i seguretat del nostres artistes i els seus fans». La nota continua: «Com la salut i la seguretat del nostres artistes, els assistents i el personal és la nostra prioritat, prenem aquesta decisió per prevenir qualsevol mal potencial».

La ‘boy band’, integrada per 13 joves, cancel·la així la part final del ‘tour’ mundial que estava duent a terme. Això afecta els concerts de Kuala Lumpur, Taipei i la gira europea que tancava el Seventeen World Tour [Ode to you]Madrid, París, Londres i Berlín. Aquestes dates eren les primeres del popular grup de K-Pop a Europa des dels seus inicis el 2015. 

Temes:

Coronavirus