cerimònia cinematogràfica

Silvia Abril i Andreu Buenafuente repeteixen com a presentadors dels premis Goya

La gala de l'Acadèmia de Cine se celebrarà el 25 de gener a Màlaga

tu y yo somos tres por ferran monegal / periodico

Els còmics catalans Silvia Abril Andreu Buenafuente repetiran com a presentadors dels premis Goya després de conduir la gala de l’última edició dels guardons del cine espanyol. La cerimònia d’entrega dels premis de l’Acadèmia de Cine se celebrarà el 25 de gener al Palau d’Esports José María Martín Carpena de Màlaga. Després de Barcelona i Sevilla, aquesta serà la tercera vegada en la història dels guardons que s’entregaran fora de Madrid. 

La parella Abril-Buenafuente va conduir amb bona acceptació els últims Goya, que va aplegar gairebé 4 milions de teleespectadors. L’esdeveniment, produït per l’Acadèmia de Cine en col·laboració amb El Terrat, estarà amenitzat i dirigit per Abril i Buenafuente junt amb Enric Cambray i David Lillo. 

«Com més temps fa que estàs en això, més conscient ets de com n’és d’emocionant. Que després de tants anys confiïn en un perquè presenti la gala més important és un honor. I si, a sobre, ho faig amb la millor còmica d’Espanya, l’emoció es converteix en gaudi, en comoditat i en complicitat. Ens agrada el cine, la comèdia i la televisió. Ho agitarem tot i intentarem superar l’edició de l’any passat», ha expressat Buenafuente, presentador del programa ‘Late motiv’ (Movistar +), en unes declaracions en l’anunci de l’Acadèmia.

Aquesta serà la quarta gala dels Goya que conduirà el còmic català després d’haver dirigit en solitari les edicions 24 –va traspassar la barrera dels 4,5 milions d’espectadors i es va convertir en la més vista de la història– i 25, i, ja junt amb Abril, la número 33.

Per la seva banda, l’actriu Silvia Abril s’ha mostrat molt emocionada per repetir: «El sabor de boca que va quedar d’aquesta experiència no hauria pogut ser millor. Amb aquesta sensació, abordar de nou la gala dels Goya no pot ser més estimulant. L’esperit continua sent el mateix, perquè l’Andreu i jo poc hem canviat aquest any: intentar fer una cerimònia divertida, amena, llarga, molt llarga i que, sobretot, la gent del cine i els que són a casa la disfrutin».