DOL A HOLLYWOOD

Cameron Boyce, estrella de Disney Channel, mor als 20 anys

L'actor, que patia una malaltia, va morir després de patir una convulsió mentre dormia

20190707 444710 cameronmo 1 1 / periodico

L’actor Cameron Boyce, de 20 anys, va morir dissabte passat després de patir una convulsió mentre dormia a casa seva, a Los Angeles. La notícia l’han confirmat fonts de la família a la cadena ABC News, que han assenyalat que l’intèrpret patia una malaltia per la qual estava sent tractat. El jove va saltar a la fama pels seus papers a la pel·lícula ‘Descendientes’i en la sèrie ‘Jessie’ de Disney Channel.

La factoria Disney, a través d’un portaveu, ha expressat la seva consternació per la mort de Boyce. “Des d’una edat molt primerenca, Cameron va somiar compartir el seu extraordinari talent artístic amb el món. L’empenyia un enorme desig de marcar la vida de les persones a través del treball humanitari”. Al marge de la interpretació, la seva obsessió era ajudar els altres, cosa que sempre animava a imitar quan agafava la paraula en algun esdeveniment.

Boyce va debutar en el cine amb només nou anys amb la pel·lícula de terror ‘Mirrors’. Poc després, va treballar juntament ambAdam Sandler  a ‘Grown Ups’, però la fama li va arribar sens dubte pel seu paper de Carlos a ‘Descendientes’ i per la seva participació en la sèrie ‘Jessie’.

Temes:

Disney