acord exclusiu

Rosalía firma un contracte de coedició amb Universal Music

UMPG és propietària del catàleg d'artistes més gran, compositors i editors del món i és considerada l'editorial musical més gran del moment

15592937470906

La cantant catalana Rosalía ha firmat un contracte editorial amb l’editorial musical més gran del món, Universal Music Publishing Group, tal com ha anunciat el seu propietari, Jodi Gerson. L’acord, que serà exclusiu i de coeditorial mundial, preservarà la llibertat de creació de l’artista, segons ha indicat el mateix Gerson. 

L’acord inclou des del seu segon disc 'El Mal Querer' d’ara endavant, però no inclourà 'Los Ángeles', el primer àlbum de l’artista que va llançar amb Universal. 'El Mal Querer' el va llançar amb Columbia, una de les divisions de Sony en un contracte firmat el setembre de l’any passat abans del llançament, i que va dotar la seva carrera de la necessària visibilitat internacional, més enllà de Sony Music Spain. El contracte de Rosalía és mundial a nivell discogràfic i és Columbia el segell que maneja tots els contractes fins ara.

"Com a artista Rosalía té el control total i és propietària del seu propi destí. Més enllà d’escriure, produir i tocar les seves pròpies cançons, ella ha creat un nou híbrid de música flamenca i està trencant fronteres culturals. Saps la grandesa quan la veus, quan veus Rosalía; saps que ella és una veu important. Sens dubte, tindrà una carrera extraordinària i UMPG espera poder donar suport al seu viatge", ha assegurat Gerson.

Per la seva banda, la cantant ha assegurat a Twitter que vol "donar les gràcies a Jody per creure i confiar en mi, com a compositora és un honor haver firmat amb Universal Music Publishing. Em sento molt feliç de formar part d’aquesta casa que compta amb tants artistes als quals admiro i en aquesta nova etapa en la meva carrera donaré el millor de mi". 

Temes:

Rosalía