DE DIBUIXANT A DIBUIXANT

Entrevista en còmic a Seth, mestre del tebeo

Pablo Ríos assisteix a l'entrevista d'EL PERIÓDICO amb l'autor canadenc i dona la seva visió en una historieta que és "una declaració d'amor"

seth portada

Seth és un dels creadors més importants del còmic contemporani. Jo, no. Però bé, soc dibuixant de còmics i EL PERIÓDICO m’ha encarregat assistir-hi i donar la meva visió de l’entrevista que li ha fet. El resultat és una historieta que, crec, és una declaració d’amor", explica Pablo Ríos, autor de les vinyetes que apareixen a sota d’aquestes línies i en les quals interpreta les paraules en primera persona del mateix Seth, que ha presentat a Barcelona la seva obra mestra i més ambiciosa, 'Ventiladores Clyde' (Salamandra Graphic) després d’una gira que l’ha portat a Madrid i a Bilbao.

Pablo Ríos (Algesires, 1978), autor entre d’altres de ‘Presidente Trump’,‘Presidente Puigdemont’, ‘Nuevo Desorden Mundial’ (Sapristi) i ‘Fútbol. La novela gráfica’ (amb el guionista Santiago García), està a punt de publicar ‘El Evangelio según Santiago’, sàtira sobre Santiago Abascal, el líder de Vox. 

Temes:

Còmic