TEMPORADA 2019-20

Figures de la música i les arts 'transformaran' el Palau

Gustavo Dudamel, Lang Lang, Mattias Goerne, Cecilia Bartoli, Philippe Jaroussky, Bill Viola i Perejaume brillen en els diferents cicles

La capacitat de les obres musicals per canviar i inspirar l'ésser humà és l'eix principal de la programació

fcasals47631304 ikcult la soprano sonya yoncheva190404165815

Dudamel, Rattle, Gardiner, Savall, DiDonato, Lang Lang, Salonen, Wang, Mehta, Faust, Mutter, Gerhaher, Bartoli, Jaroussky, Buniatixvili, Iontxeva, Roth, Jansen, Kavakos, Goerne i Herreweghe són alguns dels protagonistes destacats de la pròxima temporada organitzada per la Fundació Orfeó Català-Palau de la Música. Molts d’ells ja s’havien anunciat dins del cicle estrella de la casa, Palau 100. D’altres s’han donat a conèixer aquest matí en la roda de premsa de presentació de totes les activitats del 2019-20.

En total, programarà 120 concerts i 60 activitats complementàries. En molts d’aquests actes les formacions corals de la casa tindran un paper protagonista.

Des de fa anys, el Palau vincula els seus diferents cicles a un relat que va més enllà de la música i que inclou el terreny de les arts plàstiques i les idees. En aquesta ocasió, el tema principal de la temporada és la transformació, la capacitat de les arts i la música per transformar les persones. Els artistes convidats seran Bill Viola, Joan Fontcuberta, Perejaume, així com els inquiets Cabosanroque i Blanca Llum Vidal. I hi haurà dos compositors convidats: Jörg Widmann i Joan Magrané.

Tots els programes dels concerts es poden consultar a través de la web del Palau de la Música Catalana.